dimecres, 1 de maig del 2013

JCI COC Academy 2013


Aquest any, com altres anys, s'ha celebrat la JCI COC Academy a Estonia i he pogut assistir per a poder conèixer aquesta gran acadèmia per aprendre en la realització d'esdeveniments juntament amb Míriam València de JCI Igualada.

No es pot explicar amb paraules l'experiència i l'aprenentatge que he tingut, així que no ho faré. Només comentar la bona organització que hem tingut, ja que estant al bell mig de la natura d'Estonia la cosa no era fàcil.

Comentaré no obstant, que el pas per l'acadèmia és dur i que en el meu cas he estat física, racional i emocionalment tocat. No és fàcil sobreposar-se a les circumstàncies i el cansanci fa que tot s'accentui, fent front a situacions difícils, on hi han coses que acaben produint cicatrius que triguen en curar-se.
L'experiència és dura i m'emporto un grapat de coses a pensar i avaluar. Si hagués estat fàcil segurament no valdria tant la pena.

Haig d'agrair la sort que vaig tenir de ser un Yellow Survivor i el bon ambient creat, fent de la feina dura un moment memorable. Com vaig dir, no considero que treballessim, sinó que hem compartit bones estones. Gràcies a tots pel vostre suport en els mals moments per superar-los.

Foto participants COC Academy 2013 (Estonia)
Els instructors, simplement genials, les classes teòriques molt instructives i amb ganes de posar en pràctica i el know-how transfer molt i molt útil per conèixer l'experiència d'altres que han passat pel mateix.

Gràcies també a Míriam per la seva companyia i complicitat i a tota la resta de companys d'altres grups per compartir les estones, esforços i jocs.

Encara tinc molta feina, preguntes a fer, respostes per trobar i moltes decisions a prendre, però espero poder fer-ho amb temps i calma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada