Llibres Que Llegeixo

"Descriure un llibre és posar la mel als llavis del teu acompanyant"


No deixeu de llegir aquests i d'altres llibres, ens fa lliures, ens permeten pensar i tenir opinió pròpia, ens porten a països llunyans i tenir aventures i coneixements mai somiats.


El código del dinero 


Raimon Samsó
Editorial Obelisco

Aquest llibre ha estat una veritable revelació. No comparteixo tot el que diu, però crec que el fons té tota la raó en molts dels aspectes que parla l'autor.
És un llibre fàcil de llegir, ràpid i amb un contingut amé.
No deixeu de llegir-ho aquells que sou emprenedors, us obrirà noves vies i idees on explorar.

Cómo captar fondos con éxito

Isabel Montraveta, F.Gabriel Sánchez, Ricard Valls
Editorial Projecció Mecenatge Social

Llibre que exposa de forma pràctica la captació de fons per a organitzacions sense ànim de lucre i ONG's que vulguin tenir com a centre estratègic de les seves accions dels seus projectes el finançament per part de tercers.La crisis ninja y otros misterios de la economía actual


Leopoldo Abadía
Editorial Espasa

Aquest llibre, best-seller de l'economia actual, tracta sobre la crisi que està assolant al món sencer, des dels seus inicis als Estats Units fins a les repercussions que tenen a un petit poble imaginari, San Quirico.
Explicat amb una veu planera i senzilla vol acostar aquells termes tant escoltats avui en dia i mostrar-los com són en realitat, sense embuts i amb exemples tan pràctics com les situacions familiars.
El Patrocini Empresarial


Pere Clotas
Editorial Lid

Amplíssima edició del significat del patrocini empresarial. L'ex-director de l'oficina de mecenatge de la Generalitat de Catalunya fa un repàs a la història i explica com i on va sorgir el primer mecenatge. D'aquí desglossa les diferents tipologies de patrocinis que existeixen, anomenant i diferenciant-los els uns dels altres, donant les claus per a cada tipus. Finalment fa un resum de les tasques generals per a portar a terme per a treballar els patrocinis empresarials.Blessed to Survive


Patrick Knight
Editorial Campdell Wells Press (Idioma: Anglès)

Història impactant de la tragèdia de Thanksgiving Day Massacre escrita per un dels mateixos protagonistes de la masacre.
Aquest llibre ens demostra com la lluita per la vida i la superació personal estan per sobre d'altres lluites al món i com la visió de les coses importants canvia quan la vida ens demostra lo dura que pot esdevenir.
Un plaer haver pogut conèixer a l'autor en un gran seminari i veure la seva fortalesa personal.El futur de l'empresa


Xavier Gimbert
Editorial Proa Columna

Llibre que mostra el procés per establir un pla estratègic per a les empreses donant a conèixer la seva importància i com s'ha de treballar el mateix.
El llibre fa aquest recorregut des de la perspectiva del grup director mitjançant un enfoc innovador i pràctic amb el sistema establert i creat per l'autor, professor del Departament de Política d'Empresa d'ESADE.