diumenge, 26 de febrer del 2012

EPM 2012 Sibiu

Encara no acabem d'aterrar a Barcelona que ja enyorem aquesta setmana.

Com a President Nacional de la JCI Catalunya ens hem desplaçat juntament amb l'Assessor Legal de la Junta Nacional 2012, Àlfred Pitarch, fins a Sibiu, Romania, per a participar en el European Presidents Meeting d'enguany, una reunió bàsica per a conèixer nous presidents i persones de tota Europa i els seus plannings, així com la direcció que es vol donar a JCI des d'Europa.

El nostre pla de vol no era exactament perfecte perquè els horaris dels vols ens obligaven a fer nit en una altra ciutat, Cluj-Napoca, i a desplaçar-nos fins al centre del país, on es troba la ciutat de Sibiu.
No coneixíem res ni ningú, però gràcies a les persones de JCI Romania, i concretament de Cluj-Napoca, tot ha estat perfecte.

Només tenim paraules d'agraïment per a tota l'organització i hem de destacar la seva hospitalitat. Ens hem sentit com a casa, acompanyats i cuidats en terra extranya com ho haguèssim volgut fer nosaltres amb amics quan ens visiten.

Potser el país, desconegut per a molts, no deixa de ser una imatge equivocada de la seva realitat i sorprén en moltes ocasions, però la seva gent fa que tot sigui perfecte.

Moltes gràcies per la vostra hospitalitat.

Carlos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada