dilluns, 21 de febrer del 2011

Gràcies, Jove Cambra

Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès
Haig de donar les gràcies a la Jove Cambra de Vilafranca del Penedès.

Durant l'any 2010 vaig assumir el repte de la presidència de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca del Penedès. Ser el president i representar aquesta entitat ha estat un gran honor i un orgull.

Encara em trobo analitzant l'any intens i trobo cada vegada més dades que em permeten veure, ara amb la tranquil·litat i la distància, els coneixements que aquest any intens m'ha proporcionat.

Moltes de les experiències viscudes han estat positives, però com sempre, les que més m'han marcat són les negatives, aquelles que han significat un problema i que han generat en mi un canvi, una acció i reacció per solucionar-ho. Aquestes han estat les experiències que agraeixo haver viscut, les que més m'han ensenyat i les que més han demanat de mi, buscant superar-me i sortir del meu àmbit de seguretat. Espero haver estat a l'altura de les circumstàncies.

Content? La oportunitat ha estat magnífica i realment no hi ha cap experiència més enriquidora per formar-se com a persona, ja que no només és un tema de lideratge i motivació, si no que també he aprés altres habilitats. L'empatia i el contacte amb persones és molt enriquidor i compartir moments amb diferents persones m'ha ensenyat a veure d'una altra manera certs aspectes de la vida, destacant alguna vegada que no ens hem entès perquè no compartíem la mateixa visió del tema, enriquint la varietat d'idees, el debat i l'oratòria.

Tots aquells que heu participat d'alguna manera i ens hem vist o treballat conjuntament durant aquest any m'heu ensenyat molt. Agraïr-vos la vostra col·laboració, tot i que hagi estat sense donar-vos compte.

Haig d'agrair a les persones que han col·laborat durant tot l'any per a que les coses poguessin ser un èxit i si algun cop no ha estat així la culpa i la responsabilitat és només meva. La seva implicació i esforç no podré pagar-la i el meu agraïment no sé si serà suficient.

Encara que descric una experiència de només un any, formativa, exitosa i agraïda, no sempre ha estat així. Considero que moltes coses es podrien haver fet d'altres formes i amb altres resultats més positius, però es senzill parlar sempre a posteriori.
Veient les intencions del president d'aquest any 2011 veig que l'any 2010 ha estat un any de pur tràmit, però espero que hagi servit com a base per construir una millor societat i millors persones mitjançant una gran entitat que busca aquest objectius en les seves accions com és la Jove Cambra.

Moltes gràcies.

Carlos.

1 comentari:

Francesc Puertas ha dit...

Et queda molta feina per fer. Aprofita l'any, perque no l'oblidaràs.
Salutacions jaycees.

Publica un comentari a l'entrada